Sunday, March 16, 2014

You may use these HTML tags and attributes:


Fotky a videa Tutorialy Svět kolem nás Lifestyle Móda Stojí za to číst Fotky a videa Tutorialy Svět kolem nás Lifestyle Móda Stojí za to číst Home Blog - Juliette - Just Simply - Leona a její (ne)všední dny - Dream Factory - Deniss s Diary - PROJEKT-Markéta - B.Chic(k) - Dates with butter Filmy
Znáš to, miluješ pokrmy s luštěninami, ale bojíš se je napoprvé zkusit uvařit sama. No tak já jsem na tom byla podobně, přesto jsem do toho šla a udělala si pokrm dle vlastní fantazie a citu, a musím říct, že byl vskutku výtečný, tak si ho zkus také a příště třeba přidej i něco navíc.
Na kapce olivového oleje zpěň nadrobno nasekanou cibulku, přidej pokrájené na kousky kuřecí maso a zapraš trochou škrobu (bramborového), přisyp pokrájenou mrkev a brambory. Nezapomeň na koření – sůl, pepř, drcený kmín a pokud to máš ráda pálivé, přidej chilli papričku (nejlépe čerstvou). Chvíli restuj, poté podlij vývarem nebo vodou (stačí tak hrníček) a rajčatovým pyré, ztlum teplotu cocktails a dus pod pokličkou 15 minut, občas promíchej, aby se Ti nepřipalovalo. Brambory už budou skoro měkké a tak můžeš přidat scezené fazolky. Ty nech vařit ještě tak 10 minut a pak přidej pokrájený pórek. Pokud je pokrm na tebe příliš hustý, cocktails můžeš ho naředit ještě vývarem a udělat si z toho fazolovou polévku Tento pokrm můžeš jíst dle vlastní fantazie, samotný, s pečivem cocktails a nebo klidně s rýží či těstovinami.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" cocktails title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Nejnovější příspěvky cocktails Rychlý, lehký netradiční salátek s jahodami Jak zvládnout dítě, domácnost, zaměstnání a vše ostatní Petra Klabouchová: Upíří storky – Prokletí upírů Síla prvního polibku Přírodní kosmetika cocktails Mrtvého moře


No comments:

Post a Comment