Monday, March 24, 2014

oběd (27) ultralehké (20) rychlovka (18) večeře (18) sýr (17) zelenina (17) rajčata (11) svačina (9)


Proč v uvozovkách? V uvozovkách proto, že si nejsem jistá, jestli by tohle jídlo nějaký znalec nazval jako chilli con carne. Co jsem si ale procházela různé blogy, měla by to být něco mezi jejich recepty na tohle známé jídlo. Pojďme se tedy do toho pustit.
kuřecí prso červené fazole v plechovce rajčatový protlak kousek cibule stroužek česneku pórek kukuřice rajčata nastrouhaný sýr oregano chilli sůl, pepř olej Postup: Maso si uvařím a potom natrhám (nakrájím) na kousky. Na pánvi si na oleji osmažím nadrobno nakrájenou cibuli a postupně přidám nakrájený česnek, pórek, rajčata a kukuřici. Nakonec přidám slité fazole a protlak a prohřeju. Podle chuti dokořením a ještě chvíli nechám vařit. Směs dám na talíř a posypu strouhaným sýrem. Podávat můžete s pečivem, rýží nebo třeba tortillami.
oběd (27) ultralehké (20) rychlovka (18) večeře (18) sýr (17) zelenina (17) rajčata (11) svačina (9) brambory (8) kuřecí maso (8) smetana (8) snídaně (8) vejce (8) luštěniny (6) ovoce (6) dezert (5) pečivo (5) polévka (5) těstoviny (5) šunka (5) cuketa (4) pomazánka (4) salát (4) sušenky (4) zapékané (4) inspirace (3) mrkev (3) ovesné vločky (3) party (3) ředkvička (3) špenát (3) bageta (2) dip (2) kukuřice (2) meloun (2) muffin (2) nudle (2) ořechy (2) pizza (2) předkrm (2) rohlík (2) toast (2) tortilla (2) tvaroh (2) cereálie cappuccino (1) chorizo (1) cibule (1) dort (1) hranolky (1) hrášek cappuccino (1) koláč (1) kynuté těsto (1) listové těsto (1) marmeláda (1) mleté maso (1) mrmeláda (1) máta (1) petrželka (1) ryba (1) semínka (1) uvítání (1) čokoláda cappuccino (1)


No comments:

Post a Comment